Eladás Mezőgazdasági terület, Rivadavia, Salta, Argentína, RPN 13

Eladás - Cod. 27827

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 468722 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Növényvilág
A növényzet a járásban alkotják száraz erdőkben, szinte megszakítás nélkül, néhány pálma ligetek, halofiton puszták, szavannák edafikus vagy indukált tüzek és a föld tisztáson. A hegyek épülnek nagyrészt a fajok, amelyek a lassú növekedés, van keményfa és félig és tannin tartalommal. A csúcspont közösség az erdő Vörös quebracho (Schinopsis quebracho- Colorado) és fehér quebracho (aspidosperma quebracho-blanco), az úgynevezett Quebrachal két quebrachos, meg a magas, barna talajok, legfeljebb regionális szintű fejlesztése.
talajok
A Ranch / Farm regionális értelemben, a geológiai tartomány Chacopampeana Plain. Ez jellemzi a túlsúlya negyedidőszaki üledékes nettó akinek szedimentológiai variációk kapcsolódnak a hordalékos a folyók.
Talaj keleti tartomány Salta származnak, a szél, a folyami és fluvioaluvionales, az Andok, különösen a hegyvonulatok tartomány Salta anyagok.
Az egyesület a talaj jelen a vizsgált terület (Nadir - Chafatinos "talajok NOA") Campo Általános Guemes (CGU).
A domináns föld Campo Általános Guemes jellemzi mérsékelt fejlődést; Profil A, B2, C; Közepesen vastag; mérsékelten jól lecsapolt; közepesen savas, közepesen lúgos; sós mélységben; közepesen magas szervesanyag-tartalmú; alacsony jelenléte karbonátok mélységben; közepesen nagy kapacitású kationcserélő; magas telítettség százalékos alapon; meredeksége 1%; kismértékben csökkent.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB