Eladás Egyéb (földterület), Tigre, Buenos Aires, Argentína, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

Eladás - Cod. 28838

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 12300 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Dos Rios Parana Delta - Mennyország a Földön

Vegyél egy paradicsomot csak egy átugrás Buenos Airesből

Csodálatos, hogy egy paradicsomot csak egy rövid utazás el lehet jutni Buenos Aires gyönyörű, de hihetetlen zajos városától. Az a hely, ahol a Dos Rios környékén fekszik, egy szép, környezetbarát komplexum, amely a Parana Delta-n található (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Hidd el nekem, ha bárhol megérdemli, hogy a nyugalom és a szépség paradicsoma, ez Dos Rio. Ez kétségtelenül hihetetlen helyszín a meneküléshez. Ez egy olyan hely, ahol visszaszerezheti lelkét és új energiát generálhat. A Delta épületét a közelmúltban súlyosan korlátozta a kormány, amely megakadályozta az új építéseket, hogy biztosítsa, hogy ez a terület megőrizze nyílt terét, nyugalom és nyugalom érzését, és persze a csodálatos vadon élő állatok és a növény- és állatvilág védelmét. A nagyszerű hír az, hogy még mindig egy hektár földterületet vásárolhat itt a Dos Rios-ban, építheti kabátját vagy házát a folyó mellett, és üljön hátra, és hagyja, hogy a világ kiemelkedjen, miközben nyugodt és biztonságos és mégis nagyon közel van a városba. A kormány által az építésre vonatkozó korlátozások a Dios Rios-ban is nagy befektetést jelentenek a jövőben, mivel az árak csak emelkedhetnek.

Szembe kell néznünk vele, mindannyiunkra szükségünk van egy helyre, ahová menekülni. A probléma a Dos Rios által kínált helyek nagy része messze van Buenos Airestől. Ahhoz, hogy hozzájusson hozzájuk, sok időt vesz igénybe, sok vezetést; sok stressz a forgalommal, a túlzsúfolt repülőterek tárgyalása és persze az utazás drága ezekben a napokban. Azonban a Dos Rios nem csak egy csodálatos hely a város feszültségének megnyugtatására, nagyon könnyű és gyors. A BA-hoz való közelségének köszönhetően éretlenül érkezik, és rengeteg ideje van ahhoz, hogy élvezze a Dos Rios kínálatát, és amit kínál, teljesen elképesztő .............

A hotel mindössze 30 km-re fekszik Buenos Aires városától, de amikor ott tartózkodik, úgy érezheti, hogy 1000 km-re van a város káoszától. Ez a békés hely a legcsodálatosabb madárvilággal él. A folyó összeköti a halakat, a zöldség és a lombozat olyan, mintha egy trópusi paradicsom dzsungelében lennének. A város érintő távolságon belül van, de a zaj és a káosz nem ér hozzá. Ahelyett, levegőt lélegezhetsz, és hallod a természet hangját, a madarak beszélgetnek egymással, a fák hajolnak a szellőhöz, és a békák egymásnak édeskésen suttognak. A város zaját 1000 km-re fogják érezni, mégis annyira hihetetlenül közel a városhoz.

A Dos Rios egy több mint 70 hektáros komplexum, és csak 32 egy hektáros telkek értékesítésére került sor (24 már eladták). Minden telek több mint egy hektár földterületen van, és minden telek folyófronttal rendelkezik. A föld többi része (több mint 30 hektár) a Dos Rios közösség tulajdonában van, vagyis a telek tulajdonosai. Számos sétány épült telek tulajdonosai élvezni, amelyek át a komplexum, hogy a legcsodálatosabb séták. Mindössze 32 tulajdonsággal / telkekkel összesen soha nem lesz túl zsúfolt, így biztos lehet benne, hogy a békét, ellentétben más komplexek, amelyek teljesen túlzsúfolt. A Dos Rios egy csodálatos medencével is rendelkezik, hogy élvezze a szép napot a forró napsütésben, hogy lehűlhessen, és egy ülősarokkal és parrillal rendelkező teraszos területet a prefektus asadának főzni (ne felejtse el meghívásomat kérlek!)

Nem kétséges, hogy Dos Rios egy nagyon varázslatos hely, ahol télen és nyáron is választhatsz menedéket ebből az őrült világból. Mivel a hely olyan közel a város, menekülés az őrület soha nem volt könnyebb, és nem békés.

Mint már említettük, a legtöbb telkek értékesítettek, és csak nyolc maradt telek maradtak, úgyhogy ne hagyja ki. Ha valahol a város közelében szeretnél építeni egy ingatlanot, ahol lazíthat és tölthet fel, akkor Dos Rios az a hely, ahol megígérem. Valószínűleg ez lesz a legjobb döntés, amit valaha is megtehetsz.

Ha szeretne többet megtudni erről a mesés projektről, és többet megtudni, kérjük írjon nekem e-mailben.
PS. Az ár közzététele egy újbóli értékesítésre szolgál, ami egy csodálatos helyen, a medencénél nagyon közel fekszik. Nagy áron kínálják, mivel a tulajdonos gyors eladást igényel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB