Eladás Villa, Bariloche, Rio Negro, Argentína, Peninsula San Pedro

Eladás - Cod. 29796

  • Tipus: Villa
  • Terület: 317 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: wood

Hatásos kulcsrakész, jövedelemtermelő ingatlanok egy buja, privát környezetben.

Kivételes ingatlanalapok található egy előkelő San Carlos de Bariloche, Argentína szomszédságában, ezt az értékes három ház ingatlan fészkelt egy acre ápolt tereprendezés.

Minden lakások jól felépített, kézzel készített patagóniai építészet remekeit kínálja egyedi fa részleteket, szép Bariloche falazat jellemzői és beépített üveg mennyezet, valamint a magánélet, saját parkoló és egy bekerített biztonságot.

A fő ház épült a hegy ciprus és egy jól lefektetett alaprajz egyenlő 182 négyzetméter. A lakótér tágas osztjuk túlméretezett nappali, nagy étkező, három hálószoba (master részletes jacuzzival és gardróbbal), két fürdőszoba, és egy nappali. A konyha létre a lelkes szakács, egy bónusz reggeli zug.

A vendégház tágas, két hálószobás, két fürdő, 65 négyzetméter alaprajzi, tökéletes minden típusú vendég: családok, útitársak vagy párok. Is épített a hegyi ciprus az otthon accessorized bonyolult szép részletek, mint a kő kandalló, jól elhelyezett tetőablakok, és jelentkezzen díszítéssel.

Egy harmadik szerkezete jelenleg működik, mint egy gondnoki ház, de lehet egy másik vendégház amennyiben ez szükséges. Ez a 40 nm-es kabin található két hálószoba, egy teljes fürdőszoba, egy hatékony konyhával és külön étkezővel.

Tartalmaz továbbá egy zárt Grill / Játszóház (más néven quincho). Ez a nyitott épületben külön étkező - kiváló szórakoztató - és a saját fürdőszoba és fűtés. Mint egy extra bónusz, van egy garázs és az épület kijelölt helyre mosókonyha, műhely és tároló.

Környező az ingatlan egy tiszta és szépen parkosított környezetben. Úgy tervezték, egy meghatározott füves terület, őshonos növények, régi növekedés fák és virágzó virágágyások, a beállítás hívogató és tökéletes éli a nyugalmat egy igazi patagóniai kertben. Az okok is kínálnak pillantások a ragyogó kék tó Nahuel Huapi.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját egy csodálatos, jövedelemtermelő ingatlanok paradicsom adja át Önnek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB