Eladás Mezőgazdasági terület, Falda del Carmen, Cordoba, Argentína, Falda del Carmen

Eladás - Cod. 34864

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 610000 m²
  • Szobák száma: 5
  • Épület állapota: Excellent

EGYEDI LEHETŐSÉG, hogy csak 25 perc alatt vásárolja meg a földtulajdonát, a CORDOBA, ARGENTINA MÁSODIK LEGNAGYOBB VÁROSA.

Ez a gyönyörű 61 hektáros terület mindössze 25 percnyi autóútra fekszik Cordoba fővárosától, Argentínától, egy kedves Falda del Carmen falu mellett. A Cordoba közelsége, amely nemzetközi repülőtérhez és kiváló infrastruktúrához (kórházakhoz, vállalkozásokhoz, szállodákhoz, egyetemekhez stb.) Nyújt hozzáférést, kivételes lehetőséget nyújt a potenciális fejlesztési projektekhez, mint például a katedrális környékéhez vagy a golfpályához, számos más lehetőség mellett.

A terület az országos útvonalon keresztül érhető el, amely az Alta Gracia városát kommunikálja az Cordoba Carlos Pazhoz vezető útjával. Mindössze 20 km-re Carlos Paz és 7 km-re az Alta Gracia.

Az ingatlan számít vízzel, villanyárammal, különböző korallokkal, amelyek megfelelően be vannak erősítve, és két házban nagyon jó állapotban vannak.

Córdoba központja Argentínában, és fővárosa, Córdoba, Argentína második legnagyobb városa. A Santa Fe és Entre Ríos szomszédos tartományaival együtt Córdoba a Közép-Régió néven ismert gazdasági-politikai szövetséget alkotja.

Cordoba tartománynak erős gazdasági erõssége van, mivel elsõsorban idegenforgalmi célpontja. Audiophiles az egész országból és a világból érkeznek Cordobaba, hogy élvezzék az éves Cosquín népzenét, a Jesús María Folkot és a Taming fesztiválokat.
Ünnepi légkörén kívül Córdoba fontos építészeti és kulturális látványosságokkal rendelkezik: a Provincial Museum Marque de Sobremonte, a Fray Jose Antonio de San Alberto Múzeum, a 17. századi El Cabildo vagy a városháza, a román Iglesia katedrális és a jezsuita Iglesia de la Compania.
Córdoba általában enyhe időjárással, meglehetősen kis folyókkal, tavakkal és a hegyek számolásával közel 3000 méter magasságot és a Mar Chiquitát, az egyik legnagyobb sósvizű lagúrt találja a dél-amerikai kontinensen.

Kérjük, lépjen velem kapcsolatba további információkért.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB